Historik

Bi-salva är en Gotlänsk naturprodukt som funnits sedan 1700-talet och användes då som ett universalmedel av lokala doktorer mot de flesta hudsjukdomar.
Under hela 1900-talet fram till 1970 var det förbjudet att tillverka och sälja den här typen av produkter i Sverige.
Bisalvan användes då enbart av sådana personer som kände till denna produkt och dess fantastiska egenskaper som hjälp vid lätta och svåra hudsjukdomar.
1972startades tillverkningen av denna produkt på nytt och började säljas på postorder med mycket goda försäljningsresultat.
Vi skickade då med svarsformulär till alla som köpte salvan och det visade sig att 85% av dessa kunder var mycket nöjda med BiSalvan
och återkom sedan med jämna mellanrum och beställde nya burkar.

Psoriasisförbundet blev också intresserade då det visade sig att många som led av psoriasis blev hjälpta av vår salva, och det var de som döpte produkten till BiSalva.

Efterhand fick vi förfrågan från hålsobutiker som började sälja BiSalvan och ganska snart ville även hälsokostgrossisterna vara med och sälja BiSalvan.
Så har det varit hela tiden sedan 1972 och idag har över 1.000.000 förpackningar sålts.

Produkten har genom åren genomgått åtskilliga tester, bl a av den kända professorn Olof Lindahl so gjorde en dubbelblindtest som också blev publicerad i Biologisk Medicin.
BiSalvan har även sålts på export i mycket stor omfattning till de nordiska länderna men även till Tyskland, England, Belgien, Spanien, Schweiz och USA.